شناسهٔ خبر: 216795 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد؛

یک هزار و ۲۶۰ هکتار رفع تعرض فوری از زمین‌های دولتی از ابتدای امسال

نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: یگان حفاظت این سازمان از ابتدای امسال از دو هزار و ۲۳۷ مورد تعرض به زمین‌های دولتی با مساحت یک‌هزار و ۲۶۰ هکتار به صورت فوری رفع تعرض کرده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی سازمان ملی زمین و مسکن، علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع تعرض فوری دو هزار و ۲۳۷ مورد تعرض به زمین‌های دولتی با مساحت یک‌هزار و ۲۶۰ هکتار در سال جاری خبر داد و گفت: تنها در بهمن‌ماه امسال ۱۲۱ مورد رفع تعرض فوری به مساحت ۸۶ هکتار زمین انجام شده است.

وی افزود: همچنین از فروردین تا پایان بهمن ماه امسال، ۳۰۱ مورد حکم قطعی به‌نفع دولت توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در کشور اجرا شده است که براساس آن ۳۶۵ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال بازگشته است.

نبیان اعلام کرد: در بهمن ماه امسال ۱۶ مورد حکم قطعی دادگاه به مساحت ۱۷.۷ هکتار اجرا شده است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن بیشترین مساحت وقوع و رفع تعرض در ۱۱ ماه نخست امسال را مربوط به ادارات کل راه و شهرسازی فارس، خوزستان و تهران دانست.